Gezond ouder worden

Gezond leven is voor alle leeftijden. En dat je nooit te oud bent om te beginnen, bewijst nog maar eens in dit filmpje!

Bekijk alle video's

Evenementenagenda

Plaats ook uw evenement in de kalender!

 

Nieuws

Kidsbeweegroute

De Kidsbeweegroute in Raalte komt voort uit de Raalte Gezond verkiezing 2013 en is een route voor en door kinderen. Magda Mali heeft de route samen met een kidsdelegatie van 4 kinderen bedacht:

 

‘Een gezellig druk par ken kinderen lekker laten bewegen in de buitenlucht’, dat had Magda Mali voor ogen toen ze in 2013 een voorstel deed voor de Kidsbeweegroute in het park bij haar om de hoek. ‘In het Drostenkamppark in Raalte was niet zo veel te doen. Het rondje om de vijver was net iets te langs om er een leuk wandelingetje met de kinderen omheen te maken. Halverwege het rondje begonnen ze zich al een beetje te vervelen. Waarschijnlijk de reden voor veel ouders om het park te mijden en elders vertier te zoeken’.

 

Nu is het gezellig in het park, want de kinderen rennen van de ene opdrachtpaal naar de volgende. ‘Soms doen we zelfs twee rondjes’, lachte de initiatiefneemster tevreden. Slechts een kleine ingreep maakte het park een stuk leefbaarder en aantrekkelijker voor kinderen. ‘Dat wil ik in heel Nederland doen!’ aldus de energieke Magda.

 

Kijk voor meer informatie op de website van de Kidsbeweegroute.

 

 

« Terug