Gezond ouder worden

Gezond leven is voor alle leeftijden. En dat je nooit te oud bent om te beginnen, bewijst nog maar eens in dit filmpje!

Bekijk alle video's

Evenementenagenda

Plaats ook uw evenement in de kalender!

 

Nieuws

Joy Goedkoop in actie voor ‘IK Lekker fit!?’

De leerlingen van basisschool de Hartkamp in Raalte keken op 8 maart 2012 hun ogen uit tijdens de evenwichtsbalkoefening van topturnster Joy Goedkoop. Zij was speciaal vanuit Heerenveen gekomen om de leerlingen te vertellen over haar turncarrière en haar leven als topsportster.

 

Ondanks haar drukke trainingsschema en de focus op het Europees Kampioensschap in mei 2012, vond Joy het heel belangrijk om een bijdrage te leveren aan 'IK Lekker fit!?'. ‘Als je van jongs af aan leert wat goede voeding en beweging is, dan heb je er op latere leeftijd ook nog veel plezier en profijt van en daar gaat 'IK Lekker fit!?' natuurlijk over, weet Joy te vertellen.

 

De leerlingen van de Hartkampschool hebben in de week van 5 t/m 9 maart de aftrap van 'IK Lekker fit!?' gehad, waarin wethouder Roger de Groot het project opende met het startsignaal voor de buitenspeelweken. De leerlingen kregen allerlei sportclinics aangeboden, zoals atletiek, free running, hockey, tafeltennis en natuurlijk turnen. Ook besteedde de school aandacht aan gezonde voeding door middel van smaaklessen en gingen de groepen 3 tot en met 6 op boerderijbezoek om met eigen ogen te zien wie de producenten zijn van voedsel.

 

 

« Terug