Gezond ouder worden

Gezond leven is voor alle leeftijden. En dat je nooit te oud bent om te beginnen, bewijst nog maar eens in dit filmpje!

Bekijk alle video's

Evenementenagenda

Plaats ook uw evenement in de kalender!

 

Nieuws

FIT! Op weg naar de SW4D

Houdt u van wandelen maar wilt u uw wandeltechniek verbeteren zodat u misschien wel 20 kilometer kunt lopen? Doe dan mee met ‘FIT! Op weg naar de Sallandse Wandelvierdaagse’! Onder deskundige begeleiding werkt u aan uw wandeltechniek. Na 7 wekelijkse trainingen wandelt u dit najaar gemakkelijk en zonder blessures de 20 kilometer van de Sallandse Wandelvierdaagse (SW4D) uit! De eerste training voor de SW4D start op zaterdag 7 september om 09.00 uur.

 

Kosten

Door de samenwerking met verschillende partners betaalt u voor het gehele trainingsprogramma inclusief startkaart voor de SW4D slechts € 50,- per persoon. Daarnaast krijgt u vele extra’s als een kennismakingsdag bij Vital Centre Raalte, een wandelshirt, generale en gezonde lunch bij Bosgoed Heeten én u ontvangt een leuke herinnering aan de trainingen en SW4D 2013.

 

Meer weten? 
Wilt u meer informatie over het trainingsprogramma of over de Sallandse Wandelvierdaagse? Ga dan naar de website van de SW4D.

 

Aanmelden?

Bent u enthousiast geraakt en wilt u begeleid trainen voor de SW4D? Meld u dan snel aan want de plaatsen zijn beperkt. U kunt zich aanmelden via maaike@sw4d.nl. Vermeld in uw aanmelding de antwoorden op onderstaande vragen:

 

Naam:
Adres + woonplaats:
Geboortedatum:
Telefoonnummer: 
T-shirtmaat (S t/m XXL): 
Hoe vaak wandelt u momenteel in de week?:
Hoeveel km en tijd kunt u achter elkaar doorlopen?:
E-mailadres waar u op te bereiken bent:

 

Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging en verdere informatie over uw deelname.

« Terug